Tvorba webu

Proč použít Customio pro firemní web?
19.06.2022, Martin Brodecký

Customio je nejlepší volbou pro malé i velké firemní webové projekty. Pojďme se podívat, v čem je Customio tak jiné od ostatních řešení webových prezentací.

Proč nedoporučuji WordPress pro firemní web?
19.06.2022, Martin Brodecký

Několik jasných a racionálních důvodů, proč nedoporučuji WordPress redakční systém pro firemní webové stránky. Pojďme se na to společně podívat a vše si konkrétně ukázat.

Proč není Váš web v Google?
21.05.2022, Martin Brodecký

Když Váš web není v Google, zákazníci jej nenajdou. Pojďme si společně zodpovědět, proč Vás Google nevidí a co můžete udělat proto, aby se situace změnila. Je to snadné.

Pozor na weby zdarma a online editory
20.05.2022, Martin Brodecký

Proč nejsou jednoduché editory a weby zdarma často vhodné pro Vaše podnikání ať už jste živnostník či velká společnost? Pojďme se na to podívat objektivně.

Na první pozice v Google bez investic do reklamy
22.01.2022, Martin Brodecký

Pojďme si společně ukázat, jak dostat Váš web nebo e-shop na přední příčky internetového vyhledávače Google, aniž byste museli investovat vysoké částky do reklamních kampaní.

Jak přidat webovou stránku do vyhledávače Google?
11.01.2022, Martin Brodecký

Pokud jste si vytvořili webovou stránku např. ve Webnode a chcete si přidat Váš web do vyhledávače Google, tak tento návod je pro Vás. Ukážeme si snadný způsob propojení.

Pomůžeme restauracím v těžké době: Objednávkový a rozvozový systém zcela bezplatně
30.10.2021, Martin Brodecký

Pro všechny restaurace, které se cítí poškození vládními opatřeními proti Covid 19 jsme připravili objednávkový a rozvozový systém jídel zcela zdarma. Stačí jej vložit do Vašich stránek.

Kolik stojí nový web? Jde to i skoro zadarmo.
24.10.2021, Martin Brodecký

Porovnali jsme, za jakou cenu se dají pořídit kvalitní webové stránky. Srovnali jsme možnosti na trhu a zhodnotili klady a zápory různých způsobů tvorby stránek. 

Strana 1 z 1

pencilTato webová stránka používá Cookies

Prohlížením obsahu těchto stránek a využíváním produktů a služeb na těchto stránkách souhlasíte s použitím Cookies. Další informace naleznete v sekci Ochrana soukromí.
Rozumím a beru na vědomí