Všechny články

Jak přidat Messenger chat na web
12.09.2022, Martin Brodecký

Jak jednoduše a rychle propojit Vaše webové stránky Customio s aplikací Messenger a zajistit tak možnost online chatu přímo s Vaší firemní Facebook stránkou? Jednoduchý návod.

Obrázky zdarma pro Váš firemní blog
08.07.2022, Martin Brodecký

Obrázky zdarma pro Váš firemní blog. Kde je stahovat, jaké mají mít rozměry, velikost a jak je správně optimalizovat pro rozumný výkon webové stránky. Pojďme se na to podívat.

Proč použít Customio pro firemní web?
19.06.2022, Martin Brodecký

Customio je nejlepší volbou pro malé i velké firemní webové projekty. Pojďme se podívat, v čem je Customio tak jiné od ostatních řešení webových prezentací.

Proč nedoporučuji WordPress pro firemní web?
19.06.2022, Martin Brodecký

Několik jasných a racionálních důvodů, proč nedoporučuji WordPress redakční systém pro firemní webové stránky. Pojďme se na to společně podívat a vše si konkrétně ukázat.

Co potřebujete pro úspěšný firemní blog?
13.06.2022, Martin Brodecký

Pojďme se podívat, co potřebujete pro tvorbu úspěšného kvalitního blogu. Ukážeme si, co byste měli vědět a jak poznat blogovací nástroje, kterým je dobré se vyhnout.

Jak na úspěšný firemní blog?
13.06.2022, Martin Brodecký

Jak psát úspěšný firemní blog, který bude prodávat naše produkty a služby? První díl online kurzu zdarma, který Vám pomůže s propagací Vaší společnosti na internetu formou blogu.

Proč není Váš web v Google?
21.05.2022, Martin Brodecký

Když Váš web není v Google, zákazníci jej nenajdou. Pojďme si společně zodpovědět, proč Vás Google nevidí a co můžete udělat proto, aby se situace změnila. Je to snadné.

Pozor na weby zdarma a online editory
20.05.2022, Martin Brodecký

Proč nejsou jednoduché editory a weby zdarma často vhodné pro Vaše podnikání ať už jste živnostník či velká společnost? Pojďme se na to podívat objektivně.

Jste na internetu v bezpečí?
12.02.2022, Martin Brodecký

Pojďme si společně odpovědět na otázky ohledně bezpečnosti Vás a Vašich dat v rámci osobního i firemního používání internetu a moderních sociálních sítí. Jste v bezpečí?

pencilTato webová stránka používá Cookies

Prohlížením obsahu těchto stránek a využíváním produktů a služeb na těchto stránkách souhlasíte s použitím Cookies. Další informace naleznete v sekci Ochrana soukromí.
Rozumím a beru na vědomí